ANKARA / GÜDÜL - Güdül Ortaokulu

Ağu

Okulumuzun düzenlemiş olduğu yıl sonu bahar şenliğimizde öğrencilerimizin yıl boyunca  yapmış oldukları resimler sergilendi.Geleneksel oyunlarla devam eden etkinliğimizde öğrenci,öğretmen ve velilerimiz eğlenceli zaman geçirdiler.

Ağu

Öğrencilerimiz,  Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir'de ziyaret etti.  Anıtkabir ziyareti sonunda Ankara ‘yı gezerek tanıyan öğrenciler geziden memnun bir şekilde ayrıldılar."Anıtkabir Ziyareti, Eğitim ve Kültür Gezimiz" ile öğrencilerimizle amacına ulaşan, verimli ve planlı bir gezi gerçekleştirmiş olduk.  Gezi ve ziyaretimizde emeği geçen bütün öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz

Eyl

Güdül İlçe Kaymakamımız ve Güdül İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz Okulumuzu Ziyaret Ederek Yeni Eğitim Öğretim Yılında Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundular. Kendilerine Bu Anlamlı Ziyaretleri İçin Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Eyl

İlköğretim Haftası Etkinlikleri Kapsamında 25 İlçede Düzenlenen Ortaokullar Arası "Okulumu Özledim" Konulu Şiir Yarışmasında Öğrencimiz Emine Zeynep ÇİFÇİ Ankara Birincisi Olmuştur.